Доступність посилання

ТОП новини

На окупованих бойовиками територіях Донбасу діє 6 збройних бандформувань – МВС


На окупованій бойовиками території Донецької та Луганської областей діють шість організованих незаконних збройних формувань. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив начальник управління МВС в Донецькій області Вячеслав Аброськін.

«Сьогодні, в Краматорську, під керівництвом заступника Міністра внутрішніх справ України Василя Паскала підвели проміжні підсумки роботи щодо виявлення осіб, які приймали або приймають участь у незаконних збройних формуваннях. На окупованій території Донецької та Луганської областей діють шість організованих незаконних збройних формувань», – написав Аброськін.

«За січень поточного року ми змогли встановити особи 455 осіб, для порівняння, у Луганській області – 437. Також за вказаний період оголошено про підозру 274 особам (51 – Луганська, 223 – Донецька) і 52 особам обрано запобіжний захід у вигляді перебування під вартою», – уточнив Аброськін.

Напередодні президент Петро Порошенко в перебігу виступу на Мюнхенській конференції з питань безпеки продемонстрував присутнім паспорти і військові квитки солдатів і офіцерів Росії як доказ їхньої присутності на сході України. Російська сторона не повважала ці документи належними доказами.

XS
SM
MD
LG