Доступність посилання

ТОП новини

До 15 лютого сепаратисти спробують виконати свої бойові завдання на Донбасі – Кишкар


Павло Кишкар
Павло Кишкар

Протягом наступних трьох днів треба очікувати ще більшого загострення ситуації на сході України, вважає народний депутат України, представник батальйону «Донбас» Павло Кишкар.

На його думку, до 15 лютого російська сторона та сепаратисти спробують виконати певні бойові завдання.

«Ми готові думати про мир, але не слухати накази Путіна з екранів телевізора. Адже те, про що він говорить – припинення вогню через три дні – сприймається суто по-військовому, як «у вас є три дні для виконання тих бойових завдань, які я вам поставив раніше», – зазначив Кишкар.

Він підтвердив інформацію, що сьогодні вночі з Росії на Донбас продовжувала надходити військова техніка.

«Ви побачите, що за ці три дні Карматорськ буде просто зоною для відпочинку в порівняні з тим, що зараз запропонують нам наші російські «друзі», – зазначив народний депутат.

З вечора 11 лютого і до сьогоднішнього ранку в Мінську тривала зустріч лідерів України, Росії, Німеччини і Франції щодо ситуації в Україні. Сторони зокрема домовилися про припинення вогню на Донбасі з 15 лютого.

Водночас речник АТО Андрій Лисенко повідомив, що у ніч на 12 лютого поблизу населеного пункту Ізварине відбулося переміщення через російсько-український кордон 50 танків, 40 реактивних систем залпового вогню «Град», «Ураган» і «Смерч», і такої ж кількості БТРів.

XS
SM
MD
LG