Доступність посилання

ТОП новини

«Оборона Маріуполя»: бойовики штурмують сили АТО, дислоковані в Широкиному


Ситуація в зоні бойових дій на Донбасі, 9 березня 2015 року
Ситуація в зоні бойових дій на Донбасі, 9 березня 2015 року

Бойовики з 9:30 почали штурмові дії щодо сил АТО, дислокованих у селищі Широкиному біля Маріуполя, повідомляє організація «Оборона Маріуполя».

«Зіткнення досі триває. За останніми даними, українські військові тримають свої позиції. Супротивник застосовує міномети і стрілецьку зброю», – повідомила «Оборона Маріуполя» на своїй сторінці у Facebook.

За цими даними, ситуація під контролем, для Маріуполя небезпеки немає.

Раніше о 7:10 українські позиції в Широкиному обстріляли зі стрілецької зброї, після цього впродовж години працював снайпер, йдеться в повідомленні.

За вчорашній день бойовики обстріляли Широкине шість разів із мінометів, гранатометів і стрілецької зброї, заявили в «Обороні Маріуполя».

За інформацією прес-центру АТО, за ніч бойовики 16 разів обстріляли позиції українських силовиків. Як повідомили в прес-центрі, напруженою є ситуація поблизу Широкиного, обстріл якого не припиняється впродовж останніх кількох тижнів.

Сепаратисти на своїх сайтах заявляють про 25 порушень «режиму тиші» з боку українських військових за минулу добу. За даними бойовиків, обстріли велися зі стрілецької зброї і важких мінометів по позиціях «ДНР» в Донецькому аеропорту, по селищах Жовтневий, Спартак і Веселе. Про Широкине інформації немає.

XS
SM
MD
LG