Доступність посилання

ТОП новини

Уряд звільнив заступників глави Державної фіскальної служби Хоменка та Макаренка


Кабінет міністрів України за результатами службової перевірки керівництва Державної фіскальної служби звільнив першого заступника голови служби Володимира Хоменка та заступника Анатолія Макаренка.

«Уряд за результатами службового розслідування ухвалює рішення про звільнення першого заступника керівника Державної фіскальної служби, керівника податкової міліції пана Хоменка і про звільнення заступника керівника Державної фіскальної служби, відповідального за митницю, пана Макаренка», – заявив на засіданні уряду прем’єр-міністр Арсеній Яценюк.

Крім того, уряд прийняв відставку глави Державної фіскальної служби України (ГФС) Ігоря Білоуса. Раніше в ході засідання Кабміну Білоус заявив про рішення скласти повноваження.

24 лютого премʼєр-міністр Арсеній Яценюк ухвалив рішення про початок службового розслідування щодо діяльності вищих посадових осіб Державної фіскальної служби України. Саме керівництво відомства на час розслідування усунули від виконання обовʼязків. Прем'єр пояснив своє рішення скаргами бізнесу на корупційні схеми у роботі відомства.

Тоді Ігор Білоус назвав рішення уряду про службове розслідування у відомстві несподіваним.

Хоменко та Макаренко працювали в Державній фіскальній службі з червня 2014 року.

XS
SM
MD
LG