Доступність посилання

ТОП новини

За добу сепаратисти 23 рази обстріляли позиції українських військових – штаб АТО


Ілюстраційне фото
Ілюстраційне фото

За добу сепаратисти 23 рази обстріляли позиції українських військових, заявляють у штабі АТО.

За даними штабу, 16 разів бойовики використовували міномети і гранатомети, 6 разів стрілецьку зброю, один раз вогонь вели з танку.

«Бойовики сконцентрували вогневі удари на маріупольському напрямку. Зі 120-міліметрових мінометів із 10:35 до 11:20 бойовики били по Широкиному, а з 10:50 до 12:10 – по наших позиціях поблизу Старомар’ївки. Також під вогонь із мінометів, гранатометів і протитанкових засобів потрапили українські опорні пункти в районі селищ Новоселівка та Миколаївка», – йдеться у повідомленні.

За даними штабу, на донецькому напрямку бойовики з танка обстріляли Авдіївку, тричі зі 120-міліметрових мінометів завдали ударів по Пісках і один раз – по Гранітному.

На артемівському напрямку біля селища Майорськ сепаратисти вступили у бій з українськими військовими, бійці АТО відтіснили бойовиків, зазначають у штабі АТО.

На луганському напрямку проросійськібойовики двічі зі стрілецької зброї та мінометів обстріляли опорний пункт сил АТО поблизу Сокільників.

В свою чергу бойовики звинувачують Збройні сили України у порушенні режиму припинення вогню.

12 лютого лідери України, Франції, Німеччини і Росії домовилися про припинення вогню на Донбасі від 15 лютого, також домовленості передбачають відведення важкого озброєння від лінії розмежування.

XS
SM
MD
LG