Доступність посилання

ТОП новини

Тягнибок каже, що не піде до Януковича


Олег Тягнибок
Олег Тягнибок
Лідер парламентської фракції «Свобода» Олег Тягнибок не піде на зустріч з президентом Віктором Януковичем. Про це він заявив сьогодні в парламенті, повідомляє кореспондент Радіо Свобода.

За словами свободівця, він не піде на цю зустріч, оскільки вона відбудеться не в парламенті і не лише з опозиційними фракціями.

«Передбачалася зустріч в іншому форматі – опозиції й президента. Якщо на неї підуть представники інших фракцій – вони будуть чубитися як на погоджувальній раді, а президент буде нібито над конфліктом. Президент зобов’язаний з’являтися в парламенті на його вимогу, і будь-який інший демократичний президент це зробив би», – заявив Тягнибок.

Водночас, за словами лідера «Свободи», він з розумінням ставиться до позиції лідера фракції «Батьківщина» Арсенія Яценюка, який йде на цю зустріч, оскільки «йому треба звільняти Юлію Тимошенко».

Напередодні лідер парламентської фракції УДАР Віталій Кличко повідомив, що не братиме участі у зустрічі з президентом, а лідер фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк заявив, що на зустріч піде і озвучить вимоги очолюваної ним фракції.

Зустріч запланована сьогодні на 14:30.
XS
SM
MD
LG