Доступність посилання

ТОП новини

З Донбасу за 10 днів рятувальники евакуювали понад 4,5 тисячі людей


Понад 4,5 тисячі людей було вивезено рятувальниками та волонтерами з міст та селищ Донецької та Луганської областей за останні 10 днів, передає прес-служб ДСНС.

«Всього, починаючи з 28 січня, з міст Авдіївка, Дебальцеве на Донеччині і поруч розташованих населених пунктів вже вивезено 3 985 осіб, з них 804 дитини та 78 осіб, які не можуть самостійно пересуватись», − йдеться у повідомленні.

На залізничних вокзалах міст Слов’янськ та Костянтинівка створені транзитні пункти для зустрічі людей. У зв’язку зі збільшенням кількості людей, які бажають виїхати з територій, на яких проводяться бойові дії, виділено додаткові поїзди. Цієї ночі до Києва, який визначено транзитним містом, прибув перший потяг з людьми із Донеччини, інші два потяги прибудуть в першій половині дня 7 лютого. Після цього людей доправлять в інші регіони України для їх тимчасового проживання. Всі вони безкоштовно забезпечуються квитками для проїзду в межах України.

На Луганщині протягом останньої доби організовано вивезення 52 пацієнтів Комунальної установи «Попаснянський обласний психоневрологічний інтернат».

Починаючи з 28 січня, підрозділами ДСНС та волонтерськими організаціями з небезпечних районів Луганської області вивезено 623 особи, з них 162 дитини та 91 особу, які не можуть самостійно пересуватись.

XS
SM
MD
LG