Доступність посилання

ТОП новини

Біля Станиці Луганської на розтяжці підірвався пастух – Луганська обладміністрація


Вирва від вибуху на Луганщині, ілюстративне фото
Вирва від вибуху на Луганщині, ілюстративне фото

На Луганщині біля Станиці Луганської вранці на розтяжці підірвався пастух, повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

«Сьогодні близько 6:00 недалеко від Станиці Луганської, на розтяжці підірвався місцевий житель 1930 року народження, який пас корів. Потерпілого доставили в місцеву лікарню і прооперований. На даний час, за словами лікарів, його життю нічого не загрожує», – йдеться в повідомленні.

Глава Луганської обласної ВЦА Георгій Тука зауважив, що багато жителів прифронтових районів не звертають уваги на попередження адміністрації про небезпеку походів до лісосмуги та на заборону випасати худобу в прифронтових районах.

Тука закликав місцевих жителів утриматися від збирання дрів, випасання худоби, прогулянок лісом у районах на лінії розмежування.

У штабі АТО сьогодні також повідомили, що один український військовий загинув і двоє були поранені внаслідок підриву на міні в Луганській області 23 вересня.

Наприкінці серпня на переговорах у Мінську Тристороння контактна група щодо мирного врегулювання в Україні, а також представники проросійських сепаратистів домовилися про чергове припинення вогню з 1 вересня у зв’язку з початком навчального року. З цього часу режим припинення вогню переважно підтримується, фіксується значне зменшення кількості обстрілів. Проте регулярно повідомляється про поранення військових і цивільних унаслідок підривів мін, а також про отримані поране6ння від розтяжок.

Бойові дії на Донбасі тривають від квітня 2014 року. За цей час, за даними ООН, там загинули майже 8 тисяч людей.

XS
SM
MD
LG