Доступність посилання

ТОП новини

Деканоїдзе: провадження проти екс-голови Київської ОДА Мельничука немає


Голова Національної поліції Хатія Деканоїдзе заявляє, що кримінального провадження проти колишнього голови Київської обласної державної адміністрації Максима Мельничука немає.

«За інформацією, яка у мене є на цей час, він у справі поки не проходить. Немає справи проти нього. Є (справа щодо – ред.) його заступника й інших», – сказала вона.

Деканоїдзе також зазначила, що дружина Мельничука написала заяву в поліцію про його зникнення.

Як зауважила керівник Нацполіції, їй невідоме місце перебування Мельничука.

Водночас адвокат колишнього голови Київської ОДА Юрій Сухов в коментарі агенції «Українські новини» заявив про перебування свого підзахисного на відпочинку 9-11 вересня. Він також зазначив, що наразі Мельничук не має процесуального статусу в жодному з кримінальних проваджень.

9 вересня міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив, що заступника голови Київської облдержадміністрації Ігоря Любка затримали за хабарництво. Генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що слідство вивчає роль в цьому злочині голови адміністрації Мельничука, який кілька днів тому подав у відставку.

10 вересня вночі на сайті президента України Петра Порошенка був оприлюднений указ про звільнення Максима Мельничука з посади голови Київської облдержадміністрації. Згодом того ж дня дружина Мельничука заявила про його зникнення.

XS
SM
MD
LG