Доступність посилання

ТОП новини

Пікет активістів партії “Батьківщина” в Одесі


Пікет активістів партії “Батьківщина” в Одесі

Одеса, 15 листопада 2001 - В Одесі, на Кульковому майдані, з ініціативи обласної організації всеукраїнської партії “Батьківщина” проведено пікет. Його учасники закликали народних депутатів України вирішити нарешті долю державного бюджету України підтримавши проект поданий на розгляд профільного комітету.

Активісти партії “Батьківщина” тримали так само гасла із закликом припинити тиск на незалежні засоби масової інформації та забезпечити для виборців самим обрати на виборах 2002 року кого вони хотіли б бачити у Верховній Раді та місцевих органах влади.

Гасла ці не були випадковими. Партія “Батьківщина” в Одесі опинилася серед тих кого підвладні засоби масової інформації ігнорують. Одесити практично позбавлені можливості дізнатися щось про діяльність опозиційної владі партії. Рятує хіба що популярність серед мешканців міста всеукраїнської газети “Вечірні вісті”.

За словами першого заступника голови Одеської обласної організації Всеукраїнської партії “Батьківщина” Анатолія Капуки:

“Пікет проводиться у зв”язку з тим, що саме сьогодні у парламенті знову розглядатимуть два проекти бюджету на 2002 рік. Це – розроблений Кабінетом міністрів та бюджетним комітетом Верховної Ради.

Про протистояння під час обговорення цих двох проектів гадаю, що говорити не потрібно.

Це загальновідомі речі.

Я особисто та представники Блоку Юлії Тимошенко вимагаємо підтримати саме той проект державного бюджету, який був запропонований парламентським Комітетом. Він має бути схвалений у повному обсязі, хоча б тому що реально він передбачає форми парламентського і громадянського контролю за витратами грошей які протягом року використовуються у народно - господарському комплексі України.

Тоді ми будемо впевнені, що виділені у бюджет гроші, приміром, на пенсійний фонд, будуть реалізовані під контролем громадськості.

Ми проти того щоби громадська діяльність України була зведена лише до фінансування таких, м’яко кажучи, одіозних Фондів, - як Фонд Людмили Кучми”.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG