Доступність посилання

ТОП новини

Донецький Палац спорту “Дружба”, де відбувалось шоу під назвою “Презентація блоку “За єдину Україну”, нагадував Діснейленд


Донецький Палац спорту “Дружба”, де відбувалось шоу під назвою “Презентація блоку “За єдину Україну”, нагадував Діснейленд

Донецьк, 12 лютого 2002 - Герої мультиків, дівчата з груп підтримки, повітряні кульки, фейєрверк.

Це було схоже не на політичний захід, а на концерт Філіпа Кіркорова. Тільки замість Кіркорова були Йосип Кобзон, Володимир Литвин та Віктор Янукович. Двоє останніх після шоу провели прес-конференцію.

Володимир Литвин заявив журналістам, що виборча кампанія блоку будуватиметься виключно на позитиві, тобто на тих досягненнях, які здобула Україна за останні роки. Коментуючи нападки на себе, він заявив: “Я не буду воювати проти конкретних людей, проти конкретних блоків, чого б мені це не коштувало- яких би нервів, яких би шрамів на серці”.

За словами Володимира Литвина, він людина дуже хвора і тому не має потреби обирати: іти у відпустку на період виборів, як казав президент, чи не іти.

Володимир Литвин також зазначив:

“Так, президент сказав, що члени уряду, які є кандидатами в депутати, повинні піти у відпустку. Хоча закон цього не вимагає. Але є моральна відповідальність.

Що стосується мене, я проходжу курс лікування, перебуваю на стаціонарному лікуванні у Феофанії. Після того, як мене випишуть (я думаю, через тиждень), потрібне ще амбулаторне лікування упродовж місяця. Тому, я думаю, передвиборча кампанія пройде під знаком того, що я буду суміщати поїздки по регіонах, зустрічі з колективами та амбулаторне лікування.”

На запитання про місце роботи після виборів (тобто: парламент чи президентська адміністрація) Володимир Литвин відповів, що буде працювати там, де він потрібніший президенту та державі.

Цікаву заяву Володимир Михайлович зробив щодо парламентських кроків у напрямку імпічменту президенту. За його словами, коли це питання почали вивчати, з’ясувалось, що Верховна Рада не включала до порядку денного питання про імпічмент.

А взагалі, за словами Литвина, на підступи політичних ворогів він має намір реагувати спокійно. Тим більше, що він знає, які PR-розробки проти нього готуються, а живуть він та його родина, як було сказано, нормально, чесно і порядно.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG