Доступність посилання

ТОП новини

Знову про наметові містечка в Симферополі


Знову про наметові містечка в Симферополі

Симферополь, 11 березня 2002 - У Симферополі з’явилося це одне наметове містечко – уже третє за останні кілька тижнів. У понеділок місцеве відділення партії “Яблуко” виставило пікет напроти будинку Державної податкової адміністрації Криму. “Яблуко” протестує проти зняття з реєстрації її кандидата у народні депутати України Галини Романової, що було зроблено окружною комісією №1 на підставі інформації податковиків.

Учасники “яблучного” пікету, які виставили кілька наметів за сто метрів від центрального майдану Симферополя, де вже розбито два наметових містечка, стверджують, що Державна податкова адміністрація в АРК, виконуючи політичне замовлення, подала неправдиві дані про кандидата-“яблучника. Сама Галина Романова, повідомила, що вже оскаржила дії окружкому і податковиків в Апеляційному суді Криму.

Тим часом два інших наметових містечка на центральному майдані Симферополя продовжують жити своїм власним політичним життям. Комуністи і комсомольці збирають підписи на підтримку свого лідера Леоніда Грача, знятого судом з реєстрації. Кількість їхніх наметів – 15 – за вихідні не змінилася. Як і не змінилася кількість наметів їхніх опонентів з “демократичного” табору – 10. Демократи у свою чергу збирають підписи на підтримку судового рішення і закликають виборців не піддаватися на на політичні провокації.

8 березня через можливість таких провокацій не відбувся концерт “Чоловіки на захист жінок”, організатором якого виступала коаліція виборців “Наші”.

У концерті, як передає Кримська агенція новин, планувалась участь відомих російських та українських виконавців, а відбутись він мав на центральному майдані в Симферополі – саме там, де розбиті наметові містечка прибічників та опонентів спікера кримського парламенту Леоніда Грача.

Представники коаліції “Наші” заявили журналістам, що не збиралися проводити агітацію на підтримку тих чи інших партій або кандидатів у депутати, а лише хотіли привітати жінок зі святом 8-го березня.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG