Доступність посилання

ТОП новини

Юрій Кармазин: “Ці вибори були дуже негарною сторінкою в історії Одеси”


Юрій Кармазин: “Ці вибори були дуже негарною сторінкою в історії Одеси”

Одеса, 3 квітня 2002 - Народний депутат України Юрій Кармазин переконаний, що виборчий блок “Наша Україна” має всю юридичні підстави для оголошення результатів виборів в Одесі недійсними та проведення перевиборів.

“Ситуація щодо фальшування, підробки голосування, перешкоди спостерігачам коли йшла мова про підрахунок голосів на виборчих дільницях, є переконливою підставою для того щоби визнати результати виборів 31 березня 2002 року в Одесі недійсними. Я думаю, що і блок Віктора Ющенка “Наша Україна” буде вимагати цього. Я думаю, що і міжнародна громадськість має знати що відбувалося, яким чином навіть найінтелігентніші люди, професори не лише ображалися, але і потрапили до лікарні з мікро інсультом.

Ці вибори були дуже негарною сторінкою в історії Одеси.

Юрій Кармазин не вважає оголошену міськвиборчкомом перемогу Руслана Боделана чесною.

“Я хочу наголосити, що в Одесі була влаштована атмосфера фашизму в окремо взятому місті. Не було вільного доступу всіх до засобів масової інформації. Агітація за блок “Наша Україна” і Едуарда Гурвіца була заборонена Русланом Боделаном.

Навіть журналісти програми “Око” Сергій Ковалінський та Ігор Гринштейн були вимушені піти з телеефіру компанії “ТЕТ” внаслідок тиску з боку СДПУ \о\, які намагалися давати їм вказівки як і, про що говорити...”

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG