Доступність посилання

ТОП новини

Огляд: “Хто є хто на дивані президента Кучми”


Огляд: “Хто є хто на дивані президента Кучми”

Київ, 4 грудня 2002 - “Це колюче слова “цензура”, - так назвала свій матеріал репортер газети “Україна молода” Діана Дуцик. Вона стверджує, що українські журналісти стали заручниками системи, яка змушує вибирати між владою і опозицією, і не дозволяє бути об’єктивним. А думки політиків і журналістів про цензуру в кулуарах українського парламенту збирала кореспондент “України молодої” Леся Шовкун.

Газета “Сільські вісті” серед іншого друкує виступ народного депутата України, голови Соціалістичної партії Олександра Мороза на парламентських слуханнях. Лідер соціалістів нагадує, що минуло понад два роки після вбивства журналіста Георгія Гонгадзе. ЦИТУЮ. “Згадую про це не для того, щоб іще раз зачепити болючу тему, а тому, що ми не маємо права забувати ні талановитого журналіста, який поклав життя за правду, ні факту кривавого злочину, варварський зміст якого став однією з визначальних характеристик нинішнього владного режиму”, - кінець цитати з виступу Олександра Мороза, який оприлюднила газета “Сільські вісті”.

Тему нехтування владою законів порушують “Вечірні вісті”. Колишній охоронець Президента України Микола Мельниченко видав російською мовою накладом 60 тисяч примірників перший том книжки “Хто є хто на дивані президента Кучми”. Про те, з ким і про що розмовляв Президент України, можна довідатися в сьогоднішніх “Вечірніх вістях”.

Але людина живе не лише політикою. Про фестиваль “Рок-Екзистенція”, який щорічно організовує мистецька агенція “Арт-ВЕЛЕС”, нагадує газета “Молодь України”. Вона запевняє, що фестиваль, - це дзеркало, яке відображає реальний стан української рок-музики. Адже, за законами шоу-бізнесу, як і за законами природи, виживають сильніші. Про них сьогодні і пише “Молодь України”.

А про те, чому російський цар Іван Грозний убив свого сина можна довідатися з газети “Сьогодні”

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG