Доступність посилання

ТОП новини

У керівництві Запорізької атомної електростанції відбулися певні зміни


Леся Кленович У керівництві Запорізької атомної електростанції відбулися певні зміни

Запоріжжя, 24 липня 2003 - На ЗАЕС відбулась розширена нарада за участю президента НАЕК “Енергоатом” Сергія Тулуба. Підбиті підсумки за перше півріччя. Майже половину від загального обсягу електроенергії виробляє саме Запорізька атомна. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року виробництво електроенергії збільшилось на 1 млрд. 113 млн.кВт/годин.

Попри позитивні зрушення на Відокремленому Підрозділі ЗАЕС залишилось чимало невикористаних резервів, - зазначили учасники наради. Насамперед, керівництво НАЕК не задовольняють терміни та якість ремонту енергоблоків. Траплялись непередбачені відмови енергообладнання. Певні збої помічені й у виконанні будівельних робіт, недостатньо використовувалась матеріально-технічна база.

На останньому засіданні “Енергоатому” ухвалене рішення про створення ще одного відокремленого підрозділу НАЕК – Науково-технічного центру. Його очолить колишній генеральний директор ВП ЗАЕС Володимир Пишний. Обов”язки гендиректора Запорізької атомної тимчасово виконуватиме головний інженер станції Анатолій Лавренчук.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG