Доступність посилання

ТОП новини

БЕЗСМЕРТНИЙ ПРОГНОЗУЄ ПРОВОКАЦІЇ З БОКУ ВЛАДИ ВПРОДОВЖ ВЕРЕСНЯ ТА ЖОВТНЯ.


Керівник Центрального виборчого штабу кандидата у Президенти України Віктора ЮЩЕНКА Роман БЕЗСМЕРТНИЙ прогнозує провокації з боку влади впродовж вересня та жовтня. Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив сьогодні на прес-конференції.

За словами Р.БЕЗСМЕРТНОГО, згідно з документом, яким є у "Нашої України", "на початку вересня планується здійснення нападів на офіси кандидатів в Президенти Олександра МОРОЗА, Віктора ЯНУКОВИЧА і Петра СИМОНЕНКА, в яких будуть намагатися звинуватити представників "Нашої України".

"На другому етапі провокаційних дій у вересні та на початку жовтня, - за словами Р.БЕЗСМЕРТНОГО, - планується організація проникнень до офісів зазначених політиків із подальшим залишенням в них доказів, які знову б дозволили звинуватити у цих діях команду В.ЮЩЕНКА".

Керівник Центрального штабу В.ЮЩЕНКА наголосив, що подібні провокації здійснюватимуться не тільки в Києві, але по всій території України.

Р.БЕЗСМЕРТНИЙ також зазначив, що на сьогодні команді В.ЮЩЕНКА вдавалося запобігати різноманітним "провокаційним діям з боку представників влади та її кандидата завдяки порядності працівників правоохоронних органів".

Р.БЕЗСМЕРТНИЙ сказав, що дотепер "Наша Україна" запобігала здійсненню провокацій завдяки тому, що оперативно інформувала перш за все ЗМІ, а також завчасно надавала інформацію Службі безпеки України, Міністерству внутрішніх справ України, Київській міській державній адміністрації та Міністерству юстиції України про планування заходів, які могли зашкодити громадянам, або призвести до застосування проти них сили".

UNIAN

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG