Доступність посилання

ТОП новини

ТІГІПКО ВВАЖАЄ ЗВИНУВАЧЕННЯ ВЛАДИ У ПРИЧЕТНОСТІ ДО ОТРУЄННЯ ЮЩЕНКА ЕЛЕМЕНТОМ ПОЛІТИЧНИХ ТЕХНОЛОГІЙ.


Керівник Центрального виборчого штабу кандидата на пост Президента України Віктора ЯНУКОВИЧА Сергій ТИГИПКО вважає звинувачення на адресу влади у причетності до отруєння кандидата на пост Президента України Віктора ЮЩЕНКА елементом політичних технологій.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав сьогодні на зустрічі з редакторами регіональних ЗМІ.

"Я вважаю, що звинувачення влади є передчасними і трошки віддають політтехнологіями", - сказав він. На думку С.ТИГИПКА, найбільше від ситуації навколо отруєння В.ЮЩЕНКА страждає саме представник влади, а отже організація цієї акції з боку команди В.ЯНУКОВИЧА є безглуздою. "Хто більше втрачає від такої ситуації? Тільки представник влади – я як керівник штабу це добре розумію", - наголосив С.ТИГИПКО.

Він підкреслив, що В.ЯНУКОВИЧ в будь-якому разі розраховує на серйозне зростання свого рейтингу, особливо зважаючи на підвищення зарплати лікарів та зростання розмірів пенсій. "І ми добре розуміємо, що отримаємо достатньо серйозне зростання – не можуть 11,5 млн. пенсіонерів не відреагувати на це (підвищення пенсій)", - сказав він.

"Я б дуже хотів, щоб Віктор Андрійович (ЮЩЕНКО) був живий і здоровий. Я радив би його команді, штабу дати йому можливість трохи відпочити, а не завантажувати до такої міри, що йому важко фізично", - сказав С.ТІГІПКО.

22 вересня лідер Української народної партії Юрій КОСТЕНКО заявив, що В.ЮЩЕНКА отруїли рицином - речовиною, яку застосовують спецслужби при спецопераціях.

UNIAN

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG