Доступність посилання

ТОП новини

ЗІНЧЕНКО ЗАЯВЛЯЄ, ЩО ЮЩЕНКО В НАЙБЛИЖЧІ ДНІ ПОВЕРНЕТЬСЯ В УКРАЇНУ І ВЕСТИМЕ АКТИВНУ ПЕРЕДВИБОРЧУ КАМПАНІЮ.


Кандидат в Президенти України Віктор ЮЩЕНКО в найближчі дні повернеться в Україну і братиме активну участь у виборчій кампанії. Про це заявив на прес-конференції заступник голови Верховної Ради України Олександр ЗІНЧЕНКО.

Як передає кореспондент УНІАН, за його словами, В.ЮЩЕНКО «почуває себе краще». За його словами, хвороба не може не вплинути на його організм, але «ми маємо справу з надзвичайно мужньою людиною», яка знає, що необхідно повернутися і брати активну участь у виборчій кампанії. О.ЗІНЧЕНКО повідомив, що сьогодні мав розмову з В.ЮЩЕНКОМ по телефону і той сказав, що зустрічався із членами тимчасової слідчої комісії парламенту, яка розслідує обставини захворювання В.ЮЩЕНКА.

О.ЗІНЧЕНКО зазначив, що в Австрії перебуває «безпрецедентна кількість представників силових структур України – Генеральної прокуратури, Міністерства внутрішніх справ», а також Міністерства охорони здоров’я України.

За його словами, сьогодні на погоджувальній раді лідерів груп та фракцій не було визначено дати звіту тимчасової слідчої комісії, але їй буде надано можливість відзвітуватися перед парламентом, коли будуть остаточні висновки її.

О.ЗІНЧЕНКО погодився із головою комісії Володимиром СІВКОВИЧЕМ, що оголошення хвороби В.ЮЩЕНКА – це «брудна провокація». За його словами, це робиться для того, щоб в подальшому можна було маніпулювати діагнозами.

О.ЗІНЧЕНКО піддав гострій критиці спецслужби України, які, за його словами, «зайняли не властиву цим службам позицію».

О.ЗІНЧЕНКО зазначив, що із загальнонаціональних електронних медіа- та телеканалів ллється «злива бруду». Він підкреслив, що це «буде мати наслідки, наслідки гострі». Він зазначив, що, зокрема можна ставити питання щодо призупинення дії ліцензії для деяких телеканалів.

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG