Доступність посилання

ТОП новини

РЖАВСЬКИЙ ЗАКЛИКАЄ КАНДИДАТІВ У ПРЕЗИДЕНТИ ДО ДІАЛОГУ, ЩОБ УНИКНУТИ ПРОТИСТОЯННЯ МІЖ НИМИ ПІСЛЯ ВИБОРІВ.


Кандидат на пост Президента України, голова Всеукраїнського політичного об''єднання “Єдина родина” Олександр РЖАВСЬКИЙ вважає за неприйнятне «з''ясування відносин, зведення рахунків» між нинішніми претендентами на президентську посаду після виборів і, щоб уникнути такого протистояння, закликає їх до фінішу передвиборних перегонів сісти за стіл переговорів.

Як йдеться в заяві О.РЖАВСЬКОГО, переданій УНІАН співробітниками прес-служби його виборчого штабу, «у нас (претендентів на головний державний пост) загальне прагнення – поліпшити умови життя українського народу, але різні методи реалізації цього прагнення. Тобто ми - однодумці в прагненні, але заперечуємо один одного в політичних методах, що іноді призводить до відкритого протистояння».

На переконання О.РЖАВСЬКОГО, заперечення створює проблеми для розвитку країни, оскільки «той із нас, хто незабаром обійме пост Президента України, проводитиме перетворення, які підтримали не всі виборці». «А як же інтереси громадян, які голосували за інших кандидатів, за інші шляхи економічного розвитку?

У зв''язку з цим він закликає своїх опонентів по виборчій кампанії до початку виборів знайти можливості для політичного діалогу.

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG