Доступність посилання

ТОП новини

НА ЛУГАНЩИНІ У КАБЕЛЬНІЙ ТЕЛЕМЕРЕЖІ ДЕМОНСТРУЮТЬСЯ ВІДЕОРОЛИКИ, ЩО ДИСКРЕДИТУЮТЬ ЮЩЕНКА – ШТАБ КАНДИДАТА.


Керівник Луганського виборчого штабу Віктора ЮЩЕНКА Олексій ДАНИЛОВ заявляє, що по всіх телеканалах, які транслюються через мережу луганського кабельного телебачення, починаючи з 2 листопада демонструються відеоролики, які дискредитують кандидата у президенти від опозиції.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він повідомив сьогодні телефоном з Луганська під час прес-конференції, яку проводили в Києві довірені особи кандидата у президенти В.ЮЩЕНКА Микола КАТЕРИНЧУК та Микола ТОМЕНКО.

За словами О.ДАНИЛОВА, антиреклама про В.ЮЩЕНКА і блок "Наша Україна" демонструється в одному рекламному блоці по 2-4 рази. Журналістам було продемонстровано цей рекламний ролик. У ньому, зокрема, спочатку демонструються кадри військової кінохроніки про знущання фашистів, після цього показано підйом по флагштоку фашистського прапора зі свастикою, а потім диктор промовляє: "Не допустимо нашизм". Наостанок потенційному виборцю показують, як треба заповнювати виборчий бюлетень. При цьому увага глядача зосереджується на передостанньому рядку виборчого бюлетеня перед словами "Проти всіх".

Як зазначив О.ДАНИЛОВ, луганському штабу В.ЮЩЕНКА не вдалось отримати офіційну інформацію стосовно того, хто саме є замовником цього відеоролику. Проте, зазначив він, за неофіційними даними, цей ролик виконано на замовлення Партії регіонів.

Також О.ДАНИЛОВ повідомив, що в Луганську за співробітниками штабу В.ЮЩЕНКА встановлено зовнішнє спостереження.

UNIAN

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG