Доступність посилання

ТОП новини

Обстріли РФ: кількість постраждалих у Балаклії зросла до 11, є загиблі на Донеччині


Розірвана ракета на дорозі в Балаклії, вересень 2022 року
Розірвана ракета на дорозі в Балаклії, вересень 2022 року

Внаслідок російських обстрілів є поранені в кількох прифронтових регіонах за добу, заявляє обласна влада вранці 26 квітня.

Зокрема, голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив про збільшення кількості постраждалих внаслідок удару по Балаклії:

«Внаслідок ракетного обстрілу пошкоджено скління вікон та дах будівлі залізничного вокзалу, приміський електропотяг Харків-Ізюм, який був на відстані 15 метрів від місця прильоту, колії. Травмовано 7 цивільних чоловіків та 4 жінки».

Напередодні було відомо про 10 поранених.

Крім того, внаслідок удару по селу Новоосинове Куп’янського району постраждали дві жінки віком 73 та 60 років.

Читайте також: На фронті загинула військова і журналістка Алла Пушкарчук

Голова Донецької ОВА Вадим Філашкін повідомив про загиблих внаслідок ударів по області.

«За 25 квітня росіяни вбили п’ятьох жителів Донеччини: трьох в Удачному, одного у Курахівці та Очеретиному», – написав він у своїх соцмережах.

За даними голови області, ще вісім жителів Донеччини зазнали поранень.

Очільник Херсонщини Олександр Прокудін заявив про обстріл кількох населених пунктів області, в тому числі Херсона та Берислава. Постраждали житлові будинки, зафіксовані влучання в торговий центр, дитячий садок, сільгосппідприємство та автомобілі.

Читайте також: На Запоріжжі близько 50 тисяч дітей не мають можливості очного навчання – ОВА

«Через російську агресію шестеро людей дістали поранення», – заявив він.

Очільники Дніпропетровської, Миколаївської, Запорізької та Одеської областей також повідомляли про російські обстріли та руйнування, без постраждалих.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Форум

XS
SM
MD
LG