Доступність посилання

ТОП новини

У Севастополі було чутно вибухи. Окупаційна влада заявила про ракетний удар по штабу Чорноморського флоту РФ


Російський губернатор Севастополя Михайло Развожаєв заявив про ракетний удар по штабу Чорноморського флоту РФ.  Фото ілюстративне
Російський губернатор Севастополя Михайло Развожаєв заявив про ракетний удар по штабу Чорноморського флоту РФ.  Фото ілюстративне

В окупованому Севастополі було чутно три потужні вибухи, від яких затремтіли шибки у вікнах, повідомляє кореспондент Крим.Реалії – проекту Радіо Свобода.

Телеграм-канали також повідомляють про роботу ППО у Сакському та Бахчисарайському районах Криму.

Російський губернатор Севастополя Михайло Развожаєв у телеграмі повідомив про ракетний удар по штабу Чорноморського флоту РФ.

Крім того, рух на Керченському мосту вдруге за день зупинили.

20 вересня в соцмережах писали про звуки вибухів в окупованому Севастополі. Також йшлося про те, що в Південній бухті Севастополя і в Інкермані військові РФ застосували димову завісу. Згодом у ЗСУ заявили про «успішний удар» по командному пункту Чорноморського флоту російських військових біля Верхньосадового.

В інтерв’ю Радіо Свобода в серпні очільник Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони Кирило Буданов заявив про здатність українських сил досягти будь-якої точки окупованого Криму для ураження противника. За його словами, для деокупації Криму є багато різних варіантів, але «без військових, бойових дій це неможливо».

Починаючи з серпня 2022 року у Криму майже щодня чути звуки вибухів. Російська влада пояснює це стріляниною по «українських безпілотниках», «роботою ППО» чи навчаннями військових РФ. У жовтні 2022 року на Керченському мості стався вибух. Ще один вибух пролунав на мості 17 липня 2023 року. На півострові діє підвищений (жовтий) рівень терористичної небезпеки. Аеропорт Сімферополя зачинений.

XS
SM
MD
LG