Доступність посилання

ТОП новини

Партія регіонів в областях: відсторонення від влади і саморозпуск


Житомирська облрада на позачерговій сесії 21 лютого рада прийняла відставку голови Йосипа Запаловського та обрала замість нього Віталія Француза від «Батьківщини».

Окрім того 15 депутатів Житомирської облради вирішили вийти з фракції Партії регіонів. Разом з тим голова Чернігівської ОДА Анатолій Мельник подав заяву про звільнення з посади і вихід з Партії регіонів.

Окрім того Вишгородська райорганізація Партії регіонів (Київська область) у повному складі склала партійні квитки та ухвалила рішення про саморозпуск.

Раніше голова Вишгородської РО Партії регіонів, народний депутат України Ярослав Москаленко вийшов зі складу фракції Партії регіонів.

Керівництво та члени Івано-Франківської обласної організації Партії регіонів повідомили про саморозпуск партійного осередку. Офіційне повідомлення, розіслане в засоби масової інформації, підписав голова Івано-Франківської облдержадміністрації, голова обласної організації Партії регіонів на Прикарпатті Василь Чуднов.

Як зазначено в документі, «зважаючи на ситуацію, що склалася у державі, коли на вулицях гинуть люди, ллється кров, вважаємо, що не маємо морального права перебувати у лавах партії, керівництво якої допустило збройне протистояння та загибель ні в чому не повинних людей».

Колишні регіонали висловили співчуття сім’ям загиблих і побажали якнайшвидшого видужування травмованим.

Раніше саморозпустилися партійні організації партії в кількох районах.
XS
SM
MD
LG