Доступність посилання

ТОП новини

Москаль заявляє про захоплення «айдарівцями» хлібозаводу на Луганщині


Геннадій Москаль
Геннадій Москаль

Керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль заявляє, що озброєні військові батальйону «Айдар» захопили хлібозавод у селі Петрівка Станично-Луганського району.

«Підприємство, яке є основним хлібовиробником у районі, захопили озброєні військовослужбовці батальйону «Айдар», котрі встановили тут свої правила й почали необґрунтовано піднімати ціну на хліб, що викликає соціальну напругу й нарікання на дії влади серед місцевого населення», – заявляє Москаль.

При цьому, за його словами, військові «Айдару» не дозволяють іншим виробникам завозити хліб у Станично-Луганський район, також вони привласнили готівку підприємства.

Керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації звернувся до Генштабу Збройних сил України та Міністерства оборони з проханням вжити рішучих заходів для розблокування .

У батальйоні «Айдар» наразі ці заяви Москаля не коментують.

Раніше голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль направив звернення міністру оборони щодо недопустимої поведінки окремих представників добровольчого батальйону «Айдар» на Луганщині, зокрема вчинення бійки з цивільними. Після цього Міністерство оборони призначило проведення службового розслідування щодо неправомірних дій «айдарівців», про які саме дії йдеться у міністертві не уточнили.

Водночас у Міноборони на заяви Москаля про захоплення хлібозаводу озброєними військовослужбовцями батальйону «Айдар» ще не реагували.

XS
SM
MD
LG