Доступність посилання

ТОП новини

На Херсонщині на залізничному переїзді сталася ДТП, одна людина загинула


ДТП на залізничному переїзді в Херсонській області, 26 квітня 2015 року
ДТП на залізничному переїзді в Херсонській області, 26 квітня 2015 року

Унаслідок ДПТ на залізничному переїзді біля села Коробки Херсонської області вранці 26 квітня загинула одна людина та постраждали 9 пасажирів автобуса, повідомляє прес-служби МВС.

«Водій маршрутного автобуса «ПАЗ» не зупинився перед залізничним переїздом на заборонний сигнал світлофора. Внаслідок цього сталося зіткнення автобуса і локомотива. В результаті ДТП один пасажир маршрутного автобуса помер у лікарні. Ще дев’ять осіб отримали тілесні ушкодження», – йдеться в повідомленні.

Відомості про даний інцидент внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочинів, передбачених частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) і частиною 3 статті 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації транспорту) Кримінального кодексу України.

За даними МВС, водій автобуса затриманий, наразі здійснюються необхідні слідчі дії і експертизи.

У жовтні 2010 року на Дніпропетровщині на залізничному переїзді сталася ДТП, у результаті якої загинуло 45 людей, ще восьмеро отримали тілесні ушкодження. Цю трагедію називають найбільшою в Європі. Тоді водій, проігнорувавши заборонні сигнали світлової й звукової сигналізації, виїхав на залізничний переїзд і на великій швидкості зіткнувся з потягом.

XS
SM
MD
LG