Доступність посилання

ТОП новини

На зв’язок у Непалі не вийшли ще 40 українців – МЗС


На зв’язок із українськими представниками в Непалі станом на ранок 30 квітня не вийшли 40 громадян України. Про це повідомляє Міністерство закордонних справ.

У зовнішньополітичному відомстві наголошують, що кількість громадян, які не дали про себе знати, скоротилася. Минулої доби таких було 65.

Загальна кількість громадян України які, за наявною в МЗС інформацією, перебувають на території Непалу, не змінилася – це 196 людей.

Увечері 29 квітня з віддалених районів Непалу, які потерпіли внаслідок землетрусу, доставлені 20 українців. Це сталося на автобусі, який приїхав до столиці, Катманду, з міста Покхара.

Також за інформацією посольства України в Індії український літак Іл-76 приземлився 30 квітня о 08:20 за київським часом в аеропорту Делі для дозаправки і технічної підготовки для перельоту до Катманду.

За попередніми даними, жертвами землетрусу в Непалі стали понад п’ять тисяч людей. Після землетрусу Непал уже залишили близько 20 українців – на польському і російському літаках, а також самостійно.

XS
SM
MD
LG