Доступність посилання

ТОП новини

У Станиці Луганській під час бою поранені двоє військових і 1 цивільний – влада


Ситуація в зоні бойових дій на Донбасі, 10 травня 2015 року
Ситуація в зоні бойових дій на Донбасі, 10 травня 2015 року

У Станиці Луганській вночі під час бою між сепаратистами й українськими силовиками поранені двоє військовослужбовців й один місцевий житель, повідомляє прес-служба голови Луганської державної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

У повідомленні уточнюється, що поранення військових виявилися неважкими, загрози їхньому життю немає. Щодо цивільного, то інформації про його стан немає.

«Вчора (10.05) після 9-ї вечора терористи з правого берега Сіверського Донця обстріляли Станицю Луганську із зенітних установок, гранатометів та мінометів. Після обстрілу зав’язався ближній бій із застосуванням автоматичної зброї. У ході бою одна з гранат влучила в приватний будинок по вулилі Красноармійській, який зайнявся. Оскільки виїзд пожежних до місця був неможливий через бойові дії, будинок повністю згорів», – йдеться в повідомленні.

Крім того, за даними влади, пошкоджений газопровід, без газу залишаються 10 будинків.

Зранку в Станиці тихо, ремонтні бригади відновлюють постачання газу, уточнює прес-служба Москаля.

Як раніше повідомили в прес-центрі штабу АТО, із 18:00 години 10 травня проросійські бойовики обстрілювали позиції українських військ із застосуванням озброєння, забороненого мінськими домовленостями.

Обстріли сталися на Донецькому, Луганському й Артемівському напрямках, відзначають українські військові.

Сепаратисти на своїх сайтах звинувачують в обстрілах українських військових.

XS
SM
MD
LG