Доступність посилання

ТОП новини

АТО: сепаратисти не знижують бойової активності, з вечора до півночі – близько 30 обстрілів


У прес-центрі АТО у вівторок вранці повідомляють про продовження бойовиками обстрілів позицій українських військових і доволі високу їхню бойову активність на всіх напрямках попри існування мінських домовленостей. Про це йдеться у повідомленні прес-центру у Фейсбуку.

«Ввечері активність російсько-терористичних військ стрімко зросла. До опівночі вони здійснили близько 30 обстрілів позицій сил АТО. В районі Донецька бойовики продовжили обстрілювати українських воїнів зі 120-міліметрових мінометів та 122-міліметрових гаубиць. Зокрема, біля Пісків, Опитного, Старогнатівки. В районі Артемівська ворожі міномети тричі гатили по Троїцькому, а також Новгородському. Біля Луганська під удари забороненого Мінськими домовленостями озброєння потрапило Кримське. Станиця Луганська та Щастя обстрілювались з легкого озброєння. По Широкиному кремлівські найманці звечора 7 разів гатили із мінометів калібру 120 міліметри», – йдеться в повідомленні.

За даними прес-центру, в Мар’їнці працював снайпер бойовиків.

Сепаратисти на своїх сайтах звинувачують сили АТО в обстрілах своїх позицій, поки оновленої інформації про ніч на Донбасі не надають.

Мінські угоди, укладені в лютому, передбачають припинення вогню на Донбасі, також відведення важкого озброєння від лінії розмежування. Проте угоди повністю не виконуються, сторони конфлікту звинувачують одна одну в порушенні домовленостей.

XS
SM
MD
LG