Доступність посилання

ТОП новини

Гройсман закрив вечірнє засідання Ради


Володимир Гройсман ©Shutterstock
Володимир Гройсман ©Shutterstock

Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман закрив вечірнє пленарне засідання парламенту, зазначивши, що завтра в першу чергу будуть розглядатися питання щодо запровадження 1 липня касових апаратів для підприємств малого та середнього бізнесу.

«Відбулася нарада, можу сказати, що навіть всередині коаліції, в експертів різні думки щодо врегулювання цього питання (введення касових апаратів – ред.)», – сказав він.

Наступне пленарне засідання Ради відбудеться завтра.

Раніше група народних депутатів заблокувала трибуну Верховної Ради. До цього лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко із трибуни висловив вимогу про негайний розгляд у парламенті законопроектів – №1088 і №1718.

Ляшко наголосив, що 1 липня вступає в дію норма, відповідно до якої всі підприємці малого та середнього бізнесу мають встановити касові апарати, зробити це нереально. Тому, за його словами, необхідно ухвалити вказані документи, які вирішують ці запитання.

Після того, як депутати заблокували трибуну Ради, спікер парламенту Володимир Гройсман скликав голів фракцій коаліції на нараду.

XS
SM
MD
LG