Доступність посилання

ТОП новини

Добкін звинувачує Авакова та Райніна у причетності до нападу на його будинок


Михайло Добкін
Михайло Добкін

Народний депутат від «Опозиційного блоку» Михайло Добкін заявляє, що глава МВС Арсен Аваков та голова Харківської облдержадміністрації Ігор Райнін причетні до сьогоднішнього нападу на його будинок.

«Я не сумніваюся, що до сьогоднішніх подій причетні міністр внутрішніх справ Арсен Аваков і голова Харківської облдержадміністрації Ігор Райнін, без яких не обходиться жодна подібна акція в Харкові. Людей в балаклавах підвозили до будинку спецавтомобілі «Цивільного корпусу Азов» і «Східного корпусу». Учасники шабашу тримали в руках прапори цих підрозділів, вони є підрозділами МВС», – вважає Добкін, заяву якого поширила прес-служба «Опозиційного блоку».

На думку Добкіна, метою нападу було залякування його та його сім’ї.

Водночас Аваков назвав Добкіна провокатором і звинуватив у спробі дестабілізувати ситуацію в Харкові напередодні виборів. Аваков зауважив, що Добкін озвучив провокаційну ідею про перейменування однієї з вулиць Харкова на вулицю «Героїв Беркута», у відповідь «патріоти і ветерани АТО провели дитячу, некрасиву акцію біля його будинку і напад на будівлю Харківської міськради».

Райнін заяв Добкіна наразі не коментував.

Сьогодні близько ста невідомих у балаклавах здійснили напад на будинок народного депутата від «Опозиційного блоку» Михайла Добкіна в Харкові, вони кидали димові шашки, пошкодили ворота і до прибуття міліції втекли.

Раніше міський голова Харкова Геннадій Кернес повідомив про напад невідомих у балаклавах на будинок Добкіна і закликав правоохоронців втрутитися в ситуацію. За пропозицією Кернеса, сесію міської ради переривали на півгодини. У цей час невідомі в балаклавах також намагалися штурмувати будівлю міськради і згодом втекли.

XS
SM
MD
LG