Доступність посилання

ТОП новини

На Донеччині знайшли тіло загиблого українського військового – Міноборони


На Донеччині працівники Національного військово-історичного музею України знайшли тіло загиблого військовослужбовця, повідомляє прес-служба Міністерства оборони.

Бійця знайшли у повному екіпіруванні, тіло транспортували до Дніпропетровська для проведення ДНК-тесту та ідентифікації особи.

За словами начальника групи цивільно-військового співробітництва Олександра Гвоздкова, пошук загиблих проводився на передових позиціях, які ще декілька місяців тому були пріоритетною ціллю важкої артилерії сепаратистів.

Він зазначив, що військовослужбовець загинув внаслідок прямого влучення артилерійського снаряду у захисну споруду, тому поруч можуть бути ще рештки українських військовослужбовців.

У Міноборони зазначають, що на Донеччині продовжується робота з пошуку, ексгумації та транспортування тіл загиблих військовослужбовців Збройних Сил України та інших військових формувань.

Як повідомляла уповноважена президента з питань мирного врегулювання ситуації на Донбасі Ірина Геращенко, станом на 10 вересня в списку Служби безпеки України значиться 804 зниклих безвісти на Донбасі.

XS
SM
MD
LG