Доступність посилання

ТОП новини

На Донеччині за вихідні поранені двоє цивільних – влада


Ситуація в зоні бойових дій на Донбасі, 12 жовтня 2015 року
Ситуація в зоні бойових дій на Донбасі, 12 жовтня 2015 року

У зоні антитерористичної операції на території Донецької області протягом минулих вихідних, із 9 по 11 жовтня, постраждали двоє мирних громадян, серед яких одна дитина, повідомляє прес-служба Донецької обласної військово-цивільної адміністрації.

За повідомленням, одну людину з вогнепальним пораненням госпіталізовано до травматологічного відділення Великоновосілківської районної лікарні.

«Дитину, яка підірвалася на снаряді у власному дворі, госпіталізовано до травматологічного відділення центральної районної лікарні Волновахи», – повідомили в прес-службі обласної військово-цивільної адміністрації

У штабі АТО раніше сьогодні повідомили, що за минулу добу на Донбасі внаслідок бойових дій жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений.

Наприкінці серпня на переговорах у Мінську Тристороння контактна група щодо мирного врегулювання в Україні, а також представники проросійських сепаратистів домовилися про чергове припинення вогню з 1 вересня у зв’язку з початком навчального року. Від цього часу режим припинення вогню переважно підтримується, а сторони конфлікту повідомляли про значне зменшення кількості обстрілів.

XS
SM
MD
LG