Доступність посилання

ТОП новини

Порошенко: цього року ставимо пріоритет відбудувати дорожню мережу Івано-Франківщини


Ілюстраційне фото (©Shutterstock)
Ілюстраційне фото (©Shutterstock)

Президент України Петро Порошенко заявляє про намір відбудувати дорожню мережу на Івано-Франківщині. Такий пріоритет, за його словами, ставиться цього року.

Перебуваючи на Івано-Франківщині, президент наголосив, що за останній рік значно збільшилася кількість туристів, які приїжджають в Україну, і якісна інфраструктура, в тому числі дороги, відіграють надзвичайну роль в розвитку регіону. За словами глави держави, понад 800 мільйонів гривень було виділено на ремонт доріг карпатського регіону.

«Івано-Франківщина має стати полігоном того, як треба проводити конкурси, будувати дорожню мережу», – сказав Порошенко. За його словами, далі будуть – Закарпаття, Львівщина, центральні області і Донбас.

Як заявив глава держави, 500 мільйонів євро обіцяють виділити міжнародні партнери лише на дорожню мережу. «Але при одній умові: «дайте мир, дайте можливість Україні відновлювати те, що було зруйновано Путіним, російськими окупантами», – сказав президент.

У травні міністр інфраструктури Андрій Пивоварський заявляв, що державній акціонерній компанії «Автомобільні дороги України» («Укравтодор») у 2015 році на ремонт доріг виділено понад 4 мільярди гривень, з яких 3,4 мільярди виділено на ямковий ремонт доріг.

XS
SM
MD
LG