Доступність посилання

ТОП новини

МВС: виборчі бюлетені вже вивезли з 87% дільниць


Ілюстративне фото
Ілюстративне фото

У Міністерствівнутрішніх справ України заявляють, що станом на 15:00 виборчі бюлетені вже вивезли з 87 відсотків виборчих дільниць.

Як повідомив начальник департаменту громадської безпеки МВС Володимир Гриняк, міліція здійснює охорону правопорядку на ще приблизно 10 тисячах дільниць, де ще триває підрахунок голосів.

За даними міліції, станом на 11:00 26 жовтня на 21844 (або на 74,6%) виборчих дільницях завершився підрахунок голосів, виборчі бюлетені з них вивезені до територіальних виборчих дільниць.

Раніше у МВС заявляли, що у день виборів до міліції надійшли майже 1100 повідомлень про порушення на місцевих виборах. Спостерігачі громадянської мережі «Опора» та Комітету у виборців України повідомляли про понад тисячу порушень під час проведення місцевих виборів, однак, незважаючи на це, вибори загалом визнають демократичними.

Місцеві вибори в Україні проходили 25 жовтня у всіх регіонах, окрім анексованого Росією Криму та окремих тимчасово окупованих районів Донецької та Луганської областей. Після 20:00 виборчі дільниці закрилися, почався підрахунок голосів. Явка на виборах у цілому в Україні склала 46,62%.

XS
SM
MD
LG