Доступність посилання

ТОП новини

Румунська поліція затримала власників нічного клубу в Бухаресті, де у вихідні сталася пожежа


Румунська поліція затримала на добу трьох власників нічного клубу Colectiv в Бухаресті, де у вихідні через пожежу загинула 31 людина і майже 200 були поранені.

Після закритих слухань суду, прокурори наполягли на затриманні власників клубу Костіна Мінку, Аліна Джорджа Анастасеску і Пола Ґанша за підозрою в ненавмисному вбивстві. Вони заявили, що проситимуть суд про 30-денну поруку. Коментувати факт пожежі в клубі власники відмовилися.

Сторона обвинувачення наполягала, що зібрана інформація за фактом пожежі засвідчила, що керівництво клубу не забезпечило достатньої кількості аварійних виходів з приміщення, що призвело до трагедії. Крім того, власники допустили використання в закритому приміщенні з легкозаймистими матеріалами феєрверків.

Пожежа в нічному клубі Colectiv у Бухаресті сталася 30 жовтня в результаті запущеного в приміщенні феєрверка. Пожежа розгорілася дуже швидко і викликала паніку серед щонайменше 400 відвідувачів закладу, з яких понад 30 в результаті загинули, близько двох сотень були поранені. В країні одразу після трагедії оголосили жалобу, а правоохоронці почали розслідування інциденту.

XS
SM
MD
LG