Доступність посилання

ТОП новини

Через погіршення погоди у Дніпропетровську заборонили в’їзд вантажівкам


(ілюстраційне фото)
(ілюстраційне фото)

Через рясні снігопади у Дніпропетровську вантажівкам закрили основні напрямки в'їзду до міста, на цих напрямках чергують екіпажі поліції. Про це 7 січня поінформував директор департаменту взаємодії з правоохоронними органами міськради Олександр Свіренко.

За його даними, для фур закриті запорізький, донецький та полтавський напрямки в'їзду, відкритими наразі залишаються київський і синельниківський.

За словами посадовця, під час аномальних снігопадів місто готове прийняти близько 700 машин транзитного транспорту. Великогабаритні автівки розташовують під бордюрами і поблизу майданчиків великих торгових центрів, де є опалення. Тут водії можуть зігрітися і випити чаю.

Водночас, як повідомили у міськраді, у центрі та районах Дніпропетровська працює близько сотні одиниць снігоприбиральної техніки. Внутрішньоквартальні дороги розчищають трактори, трамвайні колії – спецтехніка. Роботи триватимуть цілодобово.

За добу для посипання доріг комунальники використали 650 тонн соляно-піщаної суміші.

За словами Олександра Свіренка, наразі масштабних заторів на дорогах Дніпропетровська немає. Він повідомив, що у разі погіршення погодних умов, на вулиці вийдуть тягачі Нацгвардії і Збройних сил.

Міська влада звернулась до власників автівок з проханням не залишати їх на узбіччі доріг, адже це заважає роботі спецтехніки.

XS
SM
MD
LG