Доступність посилання

ТОП новини

Обмеження руху на дорогах діють лише у 2 областях України – поліція


Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Управління безпеки дорожнього руху Національної поліції України у суботу повідомляє, що станом на 23 січня через ліквідацію наслідків негоди у Миколаївській та Одеській областях діють обмеження руху. На сайті відомства вказано 12 автодоріг у двох областях, де рух транспорту може бути ускладнений.

«Правоохоронці звертаються до водіїв з проханням без нагальної потреби не виїздити на власному транспорті, а тим хто виїхав, уважно слідкувати за повідомленнями щодо стану проїзду дорогами України, неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху», – йдеться у повідомленні поліції.

Як повідомили в управлінні Держслужби з надзвичайних ситуацій у Миколаївській області на цілодобовому чергуванні там перебуває 205 рятувальників і близько півтори сотні одиниць техніки.

«Незважаючи на стабілізацію умов життєдіяльності населення на території області зберігаються снігові замети на дорогах, ожеледиця…Підрозділи Головного управління ДСНС України в Одеській області перебувають у підвищеному режимі готовності. На цілодобовому чергуванні знаходиться 95 одиниць основної та спеціальної техніки, 317 рятувальників», – повідомили в суботу одеські рятувальники.

У п’ятницю в поліції повідомляли про обмеження руху на дорогах в 4 областях через негоду, вказуючи, крім Одещини та Миколаївщини, також і Дніпропетровську та Кіровоградську області.

XS
SM
MD
LG