Доступність посилання

ТОП новини

Штаб АТО: сьогодні на Донбасі сепаратисти 33 рази обстріляли військових біля Красногорівки


Проросійський сепаратист, архівне фото
Проросійський сепаратист, архівне фото

У штабі АТО заявлять, що сьогодні на Донбасі підтримувані Росією сепаратисти 33 рази з мінометів обстріляли позиції українських військових біля Красногорівки.

Як повідомляє прес–центр штабу, з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї проросійські бойовики вели вогонь по опорних пунктах українських військових біля Опитного, Пісків, Авдіївки, шахти Бутівка, Зайцева.

«Ворожі снайпери обстрілювали укріплення українських позицій поблизу Мар’їнки та шахти Бутівка. Позиції морських піхотинців ворог 4 рази обстрілював з мінометів, гранатометів різних систем та стрілецької зброї», – йдеться у повідомленні.

За даними штабу, з 82-міліметрового міномета сепаратисти здійснили 10 обстрілів укріплень українських військових біля Чермалика.

Сепаратисти з угруповання «ДНР» та сепаратисти з угруповання «ЛНР» стверджують, що українські військові обстріляли територію Донецького аеропорту.

У січні Тристороння контактна група у Мінську заявила про чергову домовленість про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України з 14 січня. Однак відтоді сторони конфлікту неодноразово звинувачували одна одну в порушенні «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG