Доступність посилання

ТОП новини

Сепаратисти здійнили 42 обстріли на Донецькому та Маріупольському напрямках – штаб


Ukraine – Ukrainian flag, man and machine gun.
Ukraine – Ukrainian flag, man and machine gun.

Штаб української воєнної операції на Донбасі заявляє, що впродовж доби 17 березня проросійські сепаратисти здійснили 42 обстріли позицій українських військових. 27 таких обстрілів зафіксовані на Донецькому, ще 15 – на Маріупольському напрямку.

«Сподівання на те, що з прибуттям в район Донецька, Ясинуватої та Авдіївки спеціальної моніторингової місії в Україні на чолі з Александром Гуґом зменшиться кількість обстрілів, не виправдались», – стверджує штаб.

За його даними, бойовики «збільшили кількість обстрілів по укріпленнях сил АТО поблизу інших населених пунктів по всій лінії розмежування».

Сепаратисти з угруповання «ДНР» повідомляють про продовження бойових дій у районі Ясинуватської розв’язки, звинувачують українських військових в обстрілах передмість Донецька.

В угрупованні «ЛНР» про бойові дії не повідомляють.

У січні Тристороння контактна група у Мінську заявила про чергову домовленість про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України з 14 січня. Однак відтоді сторони конфлікту неодноразово звинувачували одна одну в порушенні «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG