Доступність посилання

ТОП новини

Штаб АТО: сьогодні бойовики біля Авдіївки 13 разів відкривали вогонь


Проросійський сепаратист, архівне фото
Проросійський сепаратист, архівне фото

У штабі АТО заявляють, що сьогодні підтримувані Росією бойовики в районі Авдіївки 13 разів відкривали вогонь.

При цьому мінометні розрахунки бойовиків здійснили по захисниках промислової зони 6 вогневих ударів запалювальними мінами, решту обстрілів здійснили з участю ворожої піхоти та снайперів, мовиться у повідомленні прес-центру штабу.

За цими даними, сепаратисти сьогодні обстрілювали опорні пункти українських військових із кулеметів великого калібру, гранатометів та стрілецької зброї біля Опитного, Пісків, Майорська, Новгородського та Зайцева.

У штабі АТО також зазначають, що на маріупольському напрямку сепаратисти здійснили обстріли в районі Павлополя, в тому числі із самохідних артилерійських установок.

Всього сьогодні зафіксовано 29 обстрілів з боку бойовиків, найбільше – на донецькому напрямку, додають українські військові.

Сепаратисти угруповання «ДНР» заявляють, що українські військові минулої доби 52 рази порушили режим тиші. Луганські сепаратисти заявили, що за минулу добу українські військові шість разів вели обстріли, зокрема в напрямку села Красний Лиман і села Калинівка.

У січні Тристороння контактна група у Мінську заявила про чергову домовленість про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України з 14 січня. Однак відтоді сторони конфлікту неодноразово звинувачували одна одну в порушенні «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG