Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики знову обстріляли закритий пункт пропуску в Станиці Луганській – адміністрація


У зоні бойових дій на Донбасі підтримувані Росією бойовики обстріляли з автоматичних гранатометів, протитанкового гранатомета та стрілецької зброї район пішохідного пункту пропуску у Станиці Луганській. Про це 16 квітня повідомила Луганська обласна військово-цивільна адміністрація.

За її даними, обстріл відбувся 15 квітня у період з з 21:00 до 24:00, постраждалих та руйнувань не зафіксовано.

«Наближається Великдень та поминальні дні, і багато людей буде прагнути перетнути лінію зіткнення», – вказують представники влади і нагадують, що через постійні обстріли з боку сепаратистів не працює жодний пункт пропуску.

«Самовільний обхід переходів по замінованій «зеленці» може спричинити тілесні ушкодження чи загибель. Представники моніторингової місії ОБСЄ долучилися до переговорів з терористами щодо гарантій безпеки під час Великодніх свят задля поновлення роботи КПВВ», – зазначив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

Контрольний пункт в’їзду та виїзду (КПВВ) «Станиця Луганська», розташований на лінії розмежування у Луганській області, через обстріли бойовиків закрили у п’ятницю, 8 квітня.

XS
SM
MD
LG