Доступність посилання

ТОП новини

Речниця Луценка: ГПУ не проводить обшуків у Ляшка


Олег Ляшко
Олег Ляшко

Генеральна прокуратура України не провадить слідчі дії щодо лідера Радикальної партії, народного депутата Олега Ляшка, повідомила речниця генпрокурора Лариса Сарган.

«Обшук відбувається в сусідньому приміщенні. Нардеп вирішив скористатися ситуацією для власного піару», – написала вона на сторінці у Facebook.

Вранці 21 червня народний депутат фракції Радикальної партії Андрій Лозовий із посиланням на Ляшка заявив, що в квартиру лідера партії прийшли з обшуком.

«Повідомляє Олег Ляшко (його сторінку заблокували): Сьогодні день народження моєї мами. Порошенко зробив «подарунок» з нагоди свята: до мене додому прийшли з обшуком», – написав він у Facebook.

Пізніше Лозовий пояснив, що правоохоронці заявили, що помилилися адресою. «З обшуком до Олега Ляшка сьогодні о 7:00 ранку прийшли співробітники Генеральної прокуратури України разом зі спецназом. Вони хотіли виламувати двері, щоб потрапити в будинок. Згодом слідчий ГПУ вибачився перед Ляшком, мовляв, вони помилилися адресою», – написав Лозовий.

Він також назвав заяву речниці генпрокурора «блюзнірством».

XS
SM
MD
LG