Доступність посилання

ТОП новини

Аваков: поліція готова виплатити 200 тисяч гривень за дані в розслідуванні загибелі Шеремета


Біля місця загибелі журналіста Павла Шеремета, 20 липня 2016 року
Біля місця загибелі журналіста Павла Шеремета, 20 липня 2016 року

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявляє, що Національна поліція України готова заплатити винагороду в розмірі 200 тисяч гривень за будь-яку інформацію, яка допоможе у розслідуванні вбивства журналіста Павла Шеремета.

«Національна поліція оголошує про те, що готова платити винагороду 200 тисяч гривень за будь-яку інформацію, яка приведе до розкриття або успіху розслідування», – сказав він.

Раніше сьогодні Рада з питань захисту професійної діяльності журналістів і свободи слова закликала засоби масової інформації максимально відповідально ставитися до оприлюднення інформації, що може зашкодити слідству у розслідуванні вбивства Шеремета.

При цьому Рада також закликає медійників сприяти правоохоронцям у цьому розслідуванні.

Журналіст Павло Шеремет загинув вранці 20 липня внаслідок вибуху в автомобілі, в якому він їхав.

Українська влада кваліфікує загибель Шеремета як умисне вбивство. У поліції повідомляли, що над розслідуванням обставин убивства журналіста працює 50 фахівців, основна версія загибелі Шеремета – його професійна діяльність.

Павло Шеремет – білоруський, російський та український журналіст телебачення, радіо і періодичних видань, у 1990-х – 2000-х роках керівник відділу спеціальних інформаційних проектів російського телеканалу ОРТ, згодом – «Першого каналу». Останні п’ять років жив у Києві, працював також на радіо «Вести».

XS
SM
MD
LG