Доступність посилання

ТОП новини

Поліція відкрила кримінальне провадження через ДТП з участю сина депутата у Києві


Через ДТП з участю Дениса молотка, сина народного депутата Ігоря Молотка, відкрито кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу про порушення правил дорожнього руху, що спричинило травмування однієї та більше людей. Про це в неділю повідомили у відділі комунікації управління Нацполіції у Києві.

В поліції також уточнили, що кваліфікація ступеня відповідальності Дениса Молотка у справі залежатиме від тяжкості зазнаних потерпілими травм. За попередніми даними, потерпілі мають легкі тілесні ушкодження, але офіційної інформації від лікарів немає.

6 листопада у соцмережах з’явилася інформація про те, що в ніч на неділю на вулиці Борщагівській у Києві сталася аварія з участю 28-річного Дениса Молотка, сина депутата Верховної Ради Ігоря Молотка, члена групи «Воля народу». Повідомлялося, що двоє хлопців, один з яких Денис Молоток, на автомобілі Mercedes GL влаштували «п’яні перегони» і на великій швидкості вчинили зіткнення з двома автомобілями – патрульної поліції і однієї з служб доставки піци. Після зіткнення хлопці намагалися утекти дворами від поліції, але правоохоронці їх наздогнали.

За попередніми даними, в результаті цих подій постраждало четверо людей. Депутат Ігор Молоток заявив, що оплатить усі витрати на лікування постраждалих і не перешкоджатиме об’єктивному розслідуванню аварії.

XS
SM
MD
LG