Доступність посилання

ТОП новини

Українське лобі в оточенні Трампа більше, ніж російське – експерт


Дональд Трамп
Дональд Трамп

Українське лобі в оточенні новообраного президента США Дональда Трампа більше, ніж російське. Таку думку в ефірі Радіо «Донбас.Реалії» висловив керівник «Лабораторії аналізу особистості» «Центру досліджень армії, конверсії і роззброєння» Дмитро Козлов.

«Цілком можливо, що воно (лобі – ред.) буде там навіть сильніше представлено, ніж у попередній адміністрації, або було б представлено в адміністрації Гілларі Клінтон. Ми зараз перебуваємо на тому етапі, коли адміністрація тільки формується», – зазначив він.

«Буквально вчора були перші кадрові призначення, і повністю картина стане зрозумілою тільки, по суті, до січня наступного року, коли Обама піде. Тому сьогодні передчасно про щось говорити», – додав Козлов.

Під час своєї передвиборної кампанії як кандидат від Республіканської партії Дональд Трамп висловлювався за налагодження відносин США із Росією і зокрема не виключив, що може розглянути питання визнання анексії Росією Криму.

Дональд Трамп переміг на президентських виборах у США за підсумками голосування 8 листопада. Його інавгурація відбудеться 20 січня.

Радіо «Донбас.Реалії» є проектом Української редакції Радіо Свобода, що подає новини і їхній аналіз із обох боків лінії розмежування. Радіо «Донбас.Реалії» мовить у Маріуполі на частоті 88 FM, Авдіївці 95,7 FM, Волновасі 100,3 FM, Щасті 88 FM, Маріїнці 95,3 FM, в Слов’янську та Краматорську 90,4 FM, Лисичанську, Сєвєродонецьку та Рубіжному 88,2 FM, а також в ефірі Громадського радіо з 19:00 до 20:00 та радіо «Пульс» з 06:10 до 07:00.

XS
SM
MD
LG