Доступність посилання

ТОП новини

У Києві волонтери представили фотопроект «Якби не війна»


Відкриття фотовиставки волонтерського проекту «Якби не війна»
Відкриття фотовиставки волонтерського проекту «Якби не війна»

У Києві в суботу, 3 грудня, презентовано волонтерський фотопроект «Якби не війна», героями якого стали учасники АТО та їхні родини.

Фотопроект складається з 8 тематичних блоків (серед яких – фотопортрети та короткі історії закоханих бійців, розповіді і світлини матерів із синами, які захищають Україну), при цьому фотопортрети доповнюють короткі біографії героїв, а у блоці, який присвячено загиблим бійцям, про них розповідають їхні родини і побратими.

Як повідомила Радіо Свобода одна з ініціаторів проекту «Якби не війна» Юлія Волкова, цей проект здійснений волонтерами без підтримки з боку держави, допомагали десятки людей з різних куточків України.

«Нашими героями стали 146 осіб, ми зробили 122 фотопортрети, ми охопили всі області України. Ми не взяли у держави жодної копійки, але цей проект познайомив нас із неймовірними творчими і щирими людьми», – каже Волкова.

Фотопортрети та історії героїв проекту зібрані у книгу «Якби не війна», яку нині волонтери презентували на фотовиставці. Проект (світлини та історії героїв) незабаром подорожуватиме по різних містах України.

XS
SM
MD
LG