Доступність посилання

ТОП новини

Закрити небо над Україною як над Ізраїлем: чи реально?


  • Атака Ірану по Ізраїлю була «менш успішною», ніж нещодавні удари РФ по Україні, пишуть аналітики Інституту вивчення війни. На їхню думку, успіх Ізраїлю у захисті від масованих іранських ракетних ударів лише підкреслює вразливість України перед російськими ударами. За даними ізраїльської армії, загалом під час атаки Іран випустив 170 безпілотників, понад 30 крилатих ракет і понад 120 балістичних ракет в напрямку Ізраїлю. Утім, майже половина іранських ракет не запустились або впали, повідомляє американський телеканал Fox News з посиланням на джерело. Чи реально захистити небо над Україною так, як над Ізраїлем?
  • Чи посилять США допомогу для України через події в Ізраїлі? Президент США Джо Байден закликав Конгрес терміново схвалити допомогу Україні та Ізраїлю. Спікер Палати представників Конгресу США Джонсон анонсував, що вже на тижні може поставити на голосування надання військової допомоги Ізраїлю. Чи є зв'язок між атакою на Ізраїль і допомогою для України?
  • За інформацією джерел американського видання Axios у Білому домі, Байден попередив Нетаньягу, що не підтримає удар Ізраїлю у відповідь на дії Ірану. Як може відповісти Ізраїль на атаку? І чи відповідатиме? Що далі?

Про це дивіться у програмі «Свобода Live» на @Радіо Свобода:

Форум

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG