Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко вважає Порошенка залежним від Росії


(архівне фото, листопад 2009 року: прем’єр-міністр Юлія Тимошенко з препаратом «таміфлю» для боротьби зі свинячим грипом, Петро Порошенко тоді був міністром закордонних справ)
(архівне фото, листопад 2009 року: прем’єр-міністр Юлія Тимошенко з препаратом «таміфлю» для боротьби зі свинячим грипом, Петро Порошенко тоді був міністром закордонних справ)
Кандидат на посаду президента, лідер Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» Юлія Тимошенко заявила в неділю, що інший кандидат на посаду президента, депутат Верховної Ради Петро Порошенко (позафракційний) є залежним від Росії.

Виступаючи в ефірі телеканалу «Інтер», вона заявила: «Коли в розпал війни одному з кандидатів у президенти, а це Петро Порошенко, практично дають замовлення… на Севастопольський ремонтний завод ті люди, які сьогодні окупували країну, на сто тридцять із чимось мільйонів доларів, це говорить про те, що ми практично переходимо до того формату, коли це зв’язка: агресія Росії та п’ята колона олігархії – вони стають практично нашою слабкістю, нашою поразкою».

Тимошенко також висловила думку, що ті бізнесмени, частина бізнесу яких міститься в Росії, не можуть бути незалежними від цієї країни.

«На жаль, Росія та олігархи – це практично одне ціле. Вони разом не хочуть знищити корупцію, зробити країну сильною, вони не хочуть змін, вони хочуть, щоб усе було як завжди, вони не хочуть, щоб країна й народ були сильними. І тому на цих виборах не можна пропустити єдиного кандидата від олігархії, який зараз набирає сили», – наводить слова Тимошенко агентство «Українські новини».

На її думку, на виборах президента великий бізнес хоче зберегти свій вплив над Україною.

«Наш внутрішній ворог – це олігархія, яка практично витягнула всі наші фінансові сили. Це, інакше кажучи, потужна політична корупція. І зараз потрібно не допустити, щоб вони взяли реванш», – заявила Тимошенко.

Останніми днями Тимошенко вже виступала з різкою критикою Порошенка як кандидата на посаду президента.

За останніми соціологічними дослідженнями, Порошенко твердо веде перед у виборчих симпатіях, другою зі значним відставанням іде Тимошенко.
XS
SM
MD
LG