Доступність посилання

ТОП новини

Медведчук каже, що веде переговори з лідерами бойовиків, а не представляє їхні інтереси


Віктор Медведчук
Віктор Медведчук

Лідер «Українського вибору» Віктор Медведчук каже, що не представляв визнаних владою терористичними угруповань «Донецька народна республіка» і «Луганська народна республіка» на переговорах у Донецьку 23 червня.

«Ні в Донецьку, ні раніше я ніколи не представляв інтереси «ДНР» і «ЛНР». У складі посередницької переговорної групи разом з народним депутатом Нестором Шуфричем ми вели і ведемо переговори з представниками «ДНР» і «ЛНР» для досягнення мирного врегулювання конфлікту на сході України», – цитує слова Медведчука його прес-служба.

«Інформація, яка нібито поширена від імені ОБСЄ, є недостовірною», – каже Медведчук.

Тим часом, на сайті ОБСЄ у повідомленні від місії спостерігачів організації в Україні йдеться, що Медведчук 23 червня на мирних переговорах представляв угруповання «Донецька народна республіка» і «Луганська народна республіка».

«У Донецьку спеціальна моніторингова місія ОБСЄ зустрілася з «міністром інформації» так званої «Донецької народної республіки», який повідомив місії, що Віктор Медведчук, який раніше обіймав посаду глави адміністрації колишнього президента Леоніда Кучми, був недавно призначений представником від «ДНР» і «ЛНР» для переговорів з урядом за посередництва ОБСЄ», – йдеться в повідомленні на сайті ОБСЄ.

XS
SM
MD
LG