Доступність посилання

ТОП новини

Російською зеніткою збили український Су-25 – прес-центр АТО


Російською зенітною ракетною у п’ятницю було збито український військовий літак Су-25 – пілот літака живий. Про це йдеться у повідомленні прес-центру АТО у Facebook.

«29 серпня, після виконання завдання зі знищення техніки та живої сили терористів, російським зенітно-ракетним комплексом було збито літак Су-25. Льотчик катапультувався і за півтори години вже перебував в одному з підрозділів Національної гвардії. Льотчик не ушкоджений і на даний момент прямує до місця дислокації військової частини, де проходить службу», – мовиться у повідомленні.

При цьому в прес-центрі АТО зазначають, що «поширена терористами інформація про чотири збиті літаки Збройних сил України не відповідає дійсності та є цілеспрямованою брехнею кремлівської пропаганди».

У четвер Петро Порошенко заявив про факт перебування на території України російських військ.

НАТО оприлюднило нові супутникові знімки, які свідчать про перебування в Україні російських військ. За даними з альянсу, може йтися щонайменше про тисячу російських військових.

Росія не визнає факту вторгнення її військ на територію України, хоч відповідні заяви лунали вже з боку не лише України, але й низки країн Заходу. Постпред Росії в ООН Віталій Чуркін напередодні, однак, заявив, що «в Україні є російські добровольці».

XS
SM
MD
LG